Silja Line & Tallink


SILJA SYMPHONY

SILJA SYMPHONY/SERENADE TAR DIG PÅ EN 40-TIMMARSKRYSSNING TILL HELSINGFORS, MED TVÅ NÄTTER OMBORD OCH EN DAG I LAND. FARTYGET HAR 12 DÄCK, 995 HYTTER OCH PLATS FÖR 2 852 PASSAGERARE. HÄRLIG SHOW UNDER APRIL & MAJ MÅNAD: MOTHER AFRICA. SUPERSTORE TAXFREE SHOP OMBORD. VÄLKOMNA PÅ KRYSSNING ÖNSKAR CAWA MEDIA. BOKA DIN RESA HÄR, KLICKA PÅ BOKNING NEDAN.

BOKNING   SHOW OMBORD

MOTHER AFRICA 1.4 – 31.5

(Med undantag 12-13.5 p.g.a. Silja Rock på Symphony)

Afrika är en ung, sprakande och avundsvärd kontinent som samtidigt är platsen för mänsklighetens början. Den unga gruppen “Mother Africa” dansar och uppträder med riktigt häftiga rörelser med tidens puls rätt in i våra hjärtan. Showen speglar kryddan och rastlösheten i livet med en variation av traditioner och kulturer från Afrika. Medlemmarna blandar sin uppvisning av dans med modern konst och snabba bilder.

Showen är 45 min lång och visas klockan 18:30 och 20:30 samt 23.00.

 

REKOMMENDERADE BESÖK I HELSINGFORS, FIKA PÅ FAZER, DRINK PÅ SOKO HOTEL TORNI MED SIN 360 GRADERS UTSIKT ÖVER STAN. SE BILDER:

 

Dela Cawa Media