MTR Express med Petter – Arena Run


MTR Express är en pigg uppstickare i den traditionstyngda tågbranschen och tar ställning för en aktiv och hälsosam livsstil. Det syns bland annat på samarbeten med olika träningsprofiler och utbudet av välsmakande och hälsosam mat ombord.

Som ett led i MTR Express satsning hade vi den stora äran att vara med på en händelserik resa tillsammans med Petter och där temat för dagen är entreprenörskap och träning.

Resan startade i Stockholm där vi bjuds på en näringsrik frukost och en behaglig resa mot Göteborg. När tåget vände tillbaka till Stockholm gästades vi av Petter som bjöd på uppträdande och en inspirerande föreläsning om sitt entreprenörskap och sin roll som arrangör av Arena Run. På resan hem bjöds vi naturligtvis på en välsmakande lunch och dryck.

DSC_0335

DSC_0341

Petter konsert på MTR Express

DSC_0348

DSC_0351

DSC_0358

DSC_0361

DSC_0382

DSC_0385

DSC_0398

ani-banner

Dela Cawa Media